Skip to main content

B&G elektronica: speciaal ontwikkeld voor zeilers

Door de unieke zeilfuncties van B&G kunt u volop genieten van uw tijd op het water. SailSteer combineert uw instrumentgegevens op één gemakkelijk te bekijken scherm. RacePanel geeft u alle informatie om elke keer weer aan de slag te gaan, terwijl de functies Laylines en Sailing Time uw prestaties op het gebied van wind optimaliseren en WindPlot de windverschuiving volgt om ervoor te zorgen dat u zich aan de binnenkant van elke stijging bevindt.

Certified Dealer

Door uw B&G apparatuur laten installeren door een Certified Dealer maakt u aanspraak op het wereldwijde uitgebreide service- en ondersteuningsprogramma van B&G. 

Van kaartplotter tot stuurautomaat

Van verschillende formaten kaartplotters en navigatie-instrumenten tot intelligente stuurautomaten en de real-time weergave van de HALO-radar. Bekijk alle producten van B&G.  

Van een weekendje naar Engeland tot een club-regatta

De multifunctionele instrumenten van B&G kunnen worden ingezet voor het doel dat u voor ogen heeft. Of u nu op de autopilot overstag wil gaan of de startlijn van de wedstrijd letterlijk in kaart wil brengen. Wat gaat u met uw jacht doen?